søndag 10. mai 2015

Ut i vår hage

Jeg vil gjerne vise frem en uteplass til, min absolutte favoritt året rundt! Bak husene på gården vår starter skogen og her har vi laget en bålplass med grove benker og stubber.
her finner jeg inspirasjon når jeg trenger påfyll.
Her finner vi alle ro
Her møtes vi for å prate, grille pølser, koke kaffe på bål.
Her finner jeg hverdagsmagi!


 


 
8 kommentarer:

Dynamisk Salong sa...

Herlig, vakkert - og nesten litt trolsk stemning! Nå ble jeg virkelig inspirert til å lage bålgrop. Selv om det må bli midt i hagen på byggefeltet, så er det jo mulig, hehe. God søndag til deg, her blir det pølser til middag - på grillen, enn så lenge… :-)

Gledene i livet sa...

Så herlig med et slikt sted :) Nydelige bilder, og jeg kunne nesten føle stemningen! Lykke til i utfordringen, og god søndag :)

Frikvarteret sa...

For et fantastisk sted! Jeg skjønner godt at du finner magi her. Lykke til i utfordringen -jeg har funnet min favoritt..! :)

Kristine - Et Nytt Kapittel sa...

Helt nydelig! Lykke til i utfordringen, håper det kan være noen (les deg) med litt annerledes stemning som kan vinne for en gangs skyld :)
Hilsen Kristine

Vibeke Alvestad Johansen sa...

Fantastisk fint bidrag! Lykke til :-) klem Vibeke

linnørtenånå sa...

Så koselig, både denne og forrige uteplass :) Lykke til i utfordringen. Skulle gjerne vært med i utfordringen selv, men har desverre ingen uteplass å ta bilde av. Bare et kjempeprosjekt å lage uteplass i sommer :)

Svenngården sa...

Ååååå, herlighet! Så fint!!

Maya: sa...

Sååå kult!:D