tirsdag 19. mars 2013

Lille Tilde
Lille vakre løva vår har blitt 9 uker.
Hun smiler, "prater" og hermer så godt hun kan etter mammas rare grimaser. Dagene går så alt for fort..

 Det har lenge vært diskusjoner om man skal legge ut bilder av barna på nettet..
De få gangene jeg har lagt ut bilder av venner og familie har jeg alltid spurt dem om tillatelse først, men det er jo ikke så lett å spørre en baby;)
Jeg har jo vist dere små glimt av Tilde på bloggen tidligere og legger ut noen bilder på instagram og facebook..rett og slett fordi jeg er så stolt av å ha verdens fineste Tilde hihi..
jeg vil gjerne høre deres tanker!Er det feil å legge ut barnebilder? hvor går grensen på hva som kan deles?
 Hva mener dere?

Ha en super tirsdag alle sammen!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå herlige lille Tilde,ho er så skjønn:)eg har og legger ut bilder men legger ikkje ut kva som helst,det skal være bilder som dei ikkje vil være flaue av å sjå seinere i livet.
Egentlig ikkje så lett det med bilder men det er jo herlig at me som leser bloggen din kan sjå kor skjønn ho er og har ein familie og venner andre plasser i landet så er det jo kjekkt for dei å sjå og:)
Veit det er delte meiningar med dette,men legg ut dei du føler deg konfortabel med:)

Ein skjønn dag til deg!
Klem fra Lillian

Spirea sa...

Hei :) var nettopp på besøk på en blogg, og så dette babybildet i bloggrullen...typisk meg da at jeg må inn og sjekke ut...elsker nemlig små nurk, og denne jenta var bare helt fortryllende vakker :)
Og når det gjelder å legge ut bilder, syns jeg at det der er noe man styrer fint selv og en god regel er jo å spørre dem som det gjelder :) Ønsker deg en god uke -med fine jenta di. Fin blogg også forresten ;) klem klem

jeg pusler i hverdagen sa...

Åh, så nydelig hun er :) <3
Skjønner at du er utrolig stolt, det har du god grunn til.
Tusen takk for koselig hilsen hos meg ;) nå er jeg hekta på å brette igjen, hihi.
Ha en fortsatt super dag!

Lisa sa...

Nææ så søt hun er!! :) Skjønner godt at du vil vise henne frem! Jeg synes ikke det er galt å legge ut slike flotte bilder. Hun er jo anstendig kledd. :)
Ha en fortsatt god uke! :)
Klem Lisa

Ingeborg sa...

Ok, er vel ikke helt objektiv her, men Tilde er vel noe av det vakreste som finnes (sa bloggbestemora), helt ærlig, hun er nydelig!

Jeg gjør som deg, spør de det gjelder før jeg legger ut bilder. Så må man jo bedømme selv hva man gjør med de yngste, bruk fornuft.

Ser på bildene at dere har sol, håper isen tiner så det blir enklere å kommse seg ut.

Varm klem fra Ingeborg

Kusine Th sa...

Heja Kusine,
Jeg synes en kan legge ut bilder av sitt kjære barn til en hvis grad.. Tenker bare på hvordan envt det er for barnet, når barnet selv blir stor og ser at foreldrene har lagt ut "naken-bilder" av barnet da barnet var små.. men, det går jo ann å ta bort.. Uansett, man er sin egen herre/lady.. og man gjør det man synes er bra, ut i fra ens egen opplevelse og fornuft. Hvis det ikke passer for noen, ja ja, so be it:) Ikke bry deg om det:) hihihiii Nydelige Tilde!!! Klemmer fra meg

JunePune sa...

Nydelige lillemor :)

Jeg legger aldri ut bilder av ungene uten klær på. Jeg har i bakhodet at ungene skal synes bildene er ok å se igjen om 10 år liksom.. Og siden jeg øver meg masse på å bli flinkere med kameraet vil jeg at bildene skal være av ok kvalitet i tillegg :)

Krossmyra sa...

Så nydelig hun er! Fine bilder:)
Ha en fin kveld:)
Klem

Silje/whippetliv sa...

jeg synes dette var veldig fine, søte og uskyldige bilder som godt kan deles : ))
så lenge man vurderer bildene og eventuelt spør før man publiserer synes jeg det er ålreit med bilder av barn og folk forøvrig,
og jeg skjønner godt at du vil vise frem den fine dattera di. så skjønn! :D

ha ei fin uke!
: )) hilsen Silje.