onsdag 8. januar 2014

2014- Året da Blogglandia hadde tenkepause

De fleste med ett lite snev av interesse for interiør har vel fått med seg bølgen som slo til rett over nyttår. Bloggene er blitt for like, uinspirerende, kjedelige... Det er spennede å lese kommentarene som kommer, for det er tydeligvis mange som tenker det samme!
Lysten på å blogge og ikke minst lese blogger har dalt veldig det siste året og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vurdert å slutte, rett og slett fordi jeg føler at jeg ikke har noe å komme med, at jeg ikke passer inn fordi jeg ikke følger trender, at bilder og tekst ikke er bra nok.Sånt tar vel lysten fra de fleste vil jeg tro.. Jeg ser tydelig forskjeller på min egen blogg, viser jeg interiør er interessen lav. Deler jeg hverdagstanker, bilder av Tilde, den fine skogen vår og gir litt av meg selv kommer kommentarene. Jeg forstår det godt, jeg er selv lei av det overfladiske, rene, ryddige. Inspirert av fineste Ingeborg har jeg ikveld ryddet bloggrullen, ihvertfall begynt..

Om jeg vil gi enda mer av meg selv på bloggen er jeg usikker på, den ble jo til for å vise bilder.
Det jeg vet jeg vil bruke mere tid på er mine små oransje venner ( Salt og Pepper hvis noen lurte)
for disse innleggene gir meg massevis av inspirasjon og barnslig glede!


Også håper jeg såklart at jeg finner tilbake til inspirasjonen jeg hadde da feks dette bildet ble tatt!
Mer skog, mer morro blir mitt motto for året... hihihihi

10 kommentarer:

Drude Nygaard sa...

Jeg gleder meg!!

helen og gutta sa...

jeg har selv vært i bloggverden av og på i tre år, og kjenner meg godt igjen i dine tanker. Jeg har i perioder vært veldig aktiv og i perioder ikke tilstede i det hele tatt. Hos meg er det en god blanding av litt interiør, reiser og mye av hverdagslivet og guttene mine. For meg så fungerer bloggen som en personlig dagbok, og jeg liker den sånn. Kjekt å lese om andres meninger om denne saken :-)

Marit Bekkevold Skoglund sa...

Fortsett å blogge. Ulikheten trengs.
Synes man skal blogge om det man føler for. Jeg gir blanke i trender og mote og driver med mitt uansett.
Og blogger om det. Startet opp i høst så jeg er litt ny, men jeg gjør det jo mest for min egen skyld. Gøy å ha som en slags dagbok. Håper du fortsetter iallefall.
Klemmer fra Marit

Malla sa...

Først og fremst godt nyttår, og tusen hjertelig takk for superfine, varme ord;) Og jeg har selv skrevet et innlegg om dette, men jeg har jo liksom ikke så stort sammenligningsgrunnlag da jeg ikke har vært med så lenge. Men jeg har tydelig merket at stemningen er laber, enkelte blogger blir mer og mer like, og responsen blir mindre osv på det halvannet året jeg har vært med. Men samtidig så følger jeg med på de jeg liker, med sin særegne stil ikke nødvendigvis det ofte perfekte sort/hvite. Jeg følger de som gir meg inspirasjon og glede. Der i blant du....så ikke slutt:) Vi trenger litt mer hvredag, ekte følelser og åpenhet synes jeg. Men det er vanskelig, for hvor mye skal man dele og hvor går grensen. Og man har jo familien å ta hensyn til osv.
Og det viktigste av alt, du skal like det selv og ikke bare tenke på hva folk vil ha.

HURRA for oss!

klemklem

omgdeterlina sa...

Jeg skjønner godt hva du mener med å ikke føle at man er bra nok, for jeg er skeptisk til trender og tar bilder med mobilkameraet mitt.. Men jeg heier på at det skal være plass for sånne som oss også! Gleder meg til å følge med på Salt og Pepper, også håper jeg du vil blogge litt interiør også :)
Lina

Helen sa...

Mer skog mere moro høres bra ut :) Vi må bare dele det som gleder oss der og da og kose oss med det. Ikke tenke at det skal være perfekt. Jeg kjenner meg igjen i tankene dine. Jeg la meg til som følger og kommer gjerne tilbake :)

Ingeborg sa...

Takk for kommentar inne hos meg. Og så du, dette bildet du viser her er jo bare fantastisk. Når det er sagt så liker jeg interiørbildene dine også, jeg da. Du har det jo så koselig, men skjønner godt at interiørbilder kan bli litt oppbrukt.
God klem fra Ingeborg

Fabelaktig sa...

For ett fantastisk bilde!

Du, må ikke slutte å blogge. Du er en herlig fargeklatt, jeg digger salt og pepper innleggene, jeg digger hjemmet ditt, jeg liker måten og skrive på - har jeg fortalt deg at jeg liker bloggen din *fnis*

jeg gleder meg til fortsettelsen.
klem

Vicky Holmedal sa...

Du har inspire meg lenge! Don't stop! En pause er bra men ikke tenke på å slutte. Du har sikkert travle dager akkurat nå men Inspirasjon plutselig kommer tilbake :-)

Klem
Vicky

Kusine Th sa...

Hei du kusine,
Du har helt rett i at altfor mange blogger er like...det er mange som tenker det samme.. Men likevel synes jeg din blogg har så mye forskjellig! Forskjellig ting med sukker på:)

Keep up to good work!