onsdag 16. november 2011

Tid sa du?

Et lite livstegn fra huset i skogen:)
Her raser tiden fra oss og siden sist har det skjedd mye!
Jeg har vært mye på reisefot: butikksjefskole, kjededager og tilbake på butikksjefskolen igjen, oppgaveleveringer og masse ny lære og motivasjon:)
vi bygger om butikken og i tilegg gjør klart for at vinteren skal sette inn


På gården skjer det også mye, det er vel litt drøyt å si at de er "i full gang" med å grave for OMG så lang tid han graveren bruker!!!
Han har selvfølgelig da i tillegg til å bruke vanvittig god tid ( på å ikke grave) ødelagt vannrørene til låven...så da har vi i snart 3 uker båret vann til 3 hester hver dag, dvs vi trenger ikke dra på treningstudio denne høsten...
Vi fant en litt bedre løsning etterhvert, hageslange gjennom badevindu:) men da kom selvfølgelig frosten ganske kjapt hehe..


Hagen vår er nydelig om dagen;)


Gravemaskiner og lastebiler har satt sine spor på gården, men det blir nok bra til slutt:)
Det har jo vært en ekstremt mild( og våt) høst som har gitt oss litt ekstra utfordringer....lurer på hvor mange kilo/tonn med muggent høy vi har måttet bære ut for kaste, det er ikke gøy og ikke gratis!


I stallen har det også skjedd masse: Pappa har isolert den siste veggen og lagt på isolasjonsduk i taket, så da fryser forhåpentligvis ikke vannet inne på en god stund, hurra!
Vi har fått opp en kjempetelt til å lagre flis, gjerdestolper osv..deilig!
Glimt er på besøk på ubestemt tid hos min bestevennine og koser seg veldig der med masse oppmerksomhet fra store og små:)

Jeg har fått "ny" stallkompis, Line som jeg har kjent i alle år har flyttet sin ponni hit, noe jeg syns er HELT fantastisk. For det første er hun utrolig flink, hjelpsom, ryddig, selvgående/tenkende, morsom også er det utrolig motiverende og gøy å ha noen å ri og trene sammen med igjen.Så Line har fått beskjed om at hun alltid må ha ponni hos meg;)

Vi var med på juleshowet til Stall Verdens Ende forrige helg og promoterte Mounted Games, fantastisk gøy! Jeg eier en stjerneponni<3 Glimt hadde også sin "debut" der, noe han taklet over all forventning, stolt av Glimt og Ida!


Min kjære har hatt bursdag:) Vi har ikke rukket å feire den skikkelig med hele "østlands- familien" enda, men en koselig bursdagskveld med god middag og vin ble det ihvertfall.
Jeg er heldig jeg som har verdens beste kjæreste<3
Ikke dårlig å være: kjæreste, bestekompis, arbeidskollega, kokk, "husfar",hestepasser og motivator i en og samme person!
Som dere kanskje skjønner har vi hatt det litt hektisk denne høsten så min terapi på kveldene har vært strikking. Så nå har vi "kurver" i alle størrelser og farger...må lære meg å strikke noe annet snart...

Denne helgen har vi ingen planer, gleder meg til det! så da kommer det nok snart litt flere bilder her:)

klem fra oss på Tangen
2 kommentarer:

ida sa...

Så flink du er til å strikke, skal lære deg no annet jeg, leggvarmere=) Når det gjelder Glimt, Herrijol, er jeg bestevenn! Så stas, Han blir passet godt på, søte litte marsvinet mitt =)
Flott å høre at stallen din blir isolert littmer =) deilig når vinteren kommer!
Savner å ikke være på Tangen hverdag!

Stor klem fra meg

Sara sa...

jeg savner å være på tangen i det hele tatt! og jeg kan også lære deg å strikke noe annet, genser blir ganske likt :P særlig hvis du strikker genser til kristian, innsvinga damegensere er kanskje litt vanskeligere