mandag 20. mai 2013

Drømmereise..Jeg elsker å reise! Det nærmer seg ferietid og jeg kjenner at en lengsel etter å pakke kofferten og dra:)
Mange har nok planene klare for sommerferie og noen er kanskje tilogmed igang med planlegging av høstens / vinterens reiser. 
 Denne sommeren blir det nok hjemmeferie på oss for å spare til en tur når vinteren kommer. Min STORE drøm er å ta fri noen måneder når Tilde er større og kanskje reise jorden rundt ?
 Leie en seilbåt og seile i Kroatia , ta den transibirske jernbanen og oppleve Mongolia fra hesteryggen som disse! Men mesteparten av tiden ville jeg brukt i ett land jeg har forelsket meg totalt i, nemlig Egypt.. Jeg har besøkt dette landet 6- 7 ganger og jeg får liksom aldri nok!  

 

 
Jeg ville dratt på cruise på Nilen, sett det frodige landskapet i Aswan, besøke biblioteket i Alexandria  og selvsagt tatt en tur innom Luxor og kongens og dronningens dal. 
 Tilslutt ville jeg hatt noen sløve uker i El Gouna med soling, bading og snorkling:) 

El Gouna er et ferieparadis av en annen verden, byen er full av gode restauranter og flotte marinaer. Jeg ville bodd på Dawar el Omda  ett utrolig koselig hotell jeg anbefaler alle å besøke! 

 

 
 

Jeg håper at vi kommer oss en tur til fantastiske Egypt iløpet av vinteren. 
Men først gleder je meg til en strålende sommer her hjemme!
Har dere non planer for sommeren eller kanskje en drømmereise?

1 kommentar:

Ingeborg sa...

Herlige og konkrete drømmer du har:) Dette året blir året med de mange reisene for min del. Oslo - Roma - København - Mallorca - Kreta - Oslo. Ikke etter hverandre, men spredd utover året. Og reisefølge og formål har vært og blir forskjellig, jobb, gave, vennetur, familietur osv.
Pleier ikke reise så mye, men i år ble det bare slik.
Håper du får rett i at sommeren blir fin, og håper at jeg får tid til en Tønsbergtur.

Fint innlegg fra din 17.mai-feiring. Jeg feiret på Lillehammer for første gang på 32 år. Det var stas.