tirsdag 8. oktober 2013

hjelp! valgets kvaler

Stuen vår er malt i antikkhvitt utenom murveggen som har en mørk grå farge, jeg er forsåvidt fornøyd med fargen fordi den fungerer godt med alle andre fargetoner, men de siste ukene har jeg lekt litt med tanken på å prøve en freshere farge på denne veggen.
 

 

Jeg er veldig glad i alle disse blåtonene, men foreløpig liker jeg den øverste best..tror jeg...
hva syntes dere?
blir det for heftig kontrast til resten av rommet eller fresht? 
Hjelp!


Ha en fin tirsdag alle sammen!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Å ja !! Mal den blå. Jeg gleder meg til å se !!

omgdeterlina sa...

Jeg har hatt flere turkise kontrastvegger opp igjennom mitt liv så jeg er vel kanskje ikke den rette å spørre. Men når det er sagt så syns jeg du skal velge den nederst til venstre! :) Lykke til med valget, gleder meg til å se resultatet!

Malla sa...

Først og fremst må jeg si at den grå er virkelig fin.
Men kjenner til følelsen til å forandre litt, og synes den nederst til venstre ser superfin ut. Lykke til, og gleder meg til resultatet;)

Sara sa...

øverst til høyre!

Saras stove sa...

Det blir nok kjempe lekkert og herlig med med en ny kontrastfarge, selvom den grålige også er fin =) Alle fargene var flotte, men jeg likte best den lengst oppe til høyre :)

linnørtenånå sa...

På det øverste bildet syntes jeg den øverst til venstre ble kanskje litt knøsj. Men på de andre to bildene så den bedre ut. Og egentlig litt fint.
Tror jeg hadde gått for en av de to til venstre.

Livets små øyeblikk sa...

Jeg synes det var lunt og fint med den fargen som var der nå, men forstår godt ønsket om å friske opp litt - leste forresten at høsten var årstiden der vi oftest ønsket forandring:)
Var den øverste blåfargen jeg også falt for, frisk og fin og blir nok veldig fin sammen med antikkhvitt!

Ønsker deg og dine deilige høstdager,
varm klem:)

elviras drops sa...

Go for it!:-)

frokost på senga sa...

Mal blå! Jeg har nylig malt en grå murveegg i stua i blåfargen Sjøgløtt. Så fin at jeg har lyst å male hele stua i den fargen! Men får ikke lov... ;)