mandag 12. mars 2012

Er det bare meg?

Innimellom lurer jeg på om jeg har noen maniske tendenser...
For om jeg har har fått en ide´ i hodet mitt forvinner den ikke før jeg har utført den, iallefall prøvd..


Så det jeg har tenkt på en uke nå er å male parketten i stua..
Jeg vet at det må vente til sommeren så vi ikke er avhengig av rommet, men tankene er der HELE TIDEN.
" åhhh tenk så fint om vi hadde grått gulv"...
Ja jeg har tenkt over at det er meget upraktisk med lyst gulv og
to katter + en hund som vil inn og ut hele tiden,men skal heller vaske annenhverdag....bare jeg får det grå gulvet mitt:)Den andre ide´en er å lage noe i sement, vet ikke helt hva enda, men noe skal jeg lage...Aner ikke hvor man kjøper sement engang:)

Fler som er som meg?9 kommentarer:

Roser og Patina sa...

Jeg kjenner meg så alt for godt igjen :) Jeg har det på samme måte. Det bobler sånn over at jeg kan ha problemer med å såve..uff det er ille. Men såå kjekt å få kreative ideer og lage planer. Hørtes nydelig ut med malt gulv...det drømmer jeg også om. Vi kjøper sement og mørtel hos coop bygg. Mørtel er ferdig blandet sement med sand, så da trenger du bare tilsette vann. Veldig greit :) Klem Ellen.

Anonym sa...

Ser kvar dag på gulva mine som eg og hungrer etter å få lyse,må bare bli litt varmere,synest at lyse gulv er det aller fineste:)))
Når ein har ein ide vil ein jo helst fått det ferdig med ein gang:)
Ha ein fin dag!

Saras stove sa...

hehe..sånn er det her i huset også :) Har hatt lyst til å lage noe i sement siden jeg så Manuela og andre bloggere sin adventsstake nå i julen. Herlige bokser og kofferter du har bilde av her!! Ha en fin tirsdag! Klem Sara

Krossmyra sa...

For en søt figur:) Jeg går også med planer om grått gulv, skal slipe ned parketten litt og beise det grått, for så å lakkere...Blir nok mellomgrått hos oss. Men mannen sier det får vente til alle andre prosjekt er ferdige, så jeg må nok smøre meg med tålmodighet, skulle jo hatt det gjort i går:)

Ha en fin dag:) Klem Monica

Ingeborg sa...

Nei, det er ikke bare deg, det er helt sikkert:) Ikke lett å vente når alle nye ideer skulle vært prøvd i går.

Nydelige bilder av nydelige ting du viser her.

Jeg jobber hos et glassmagasin i Designforevigkjeden, i mai blir det et år siden jeg begynte. Har jobba over 20 år som helsesekretær på sykehus, tok interiørkonsulentutdanning via NKI, og er havna i et helt annna jobbmiljø, men angrer ikke.

elviras drops sa...

Kjenner meg litt igjen i det. Har tusen prosjekt, både små og store, i hovudet. Problemet er vel at ting tar tid.... Kan vere litt frustrerande av og til når ein har eit prosjekt ein vil gjennomføre, men som blir utsatt år etter år. Då snakkar eg mest om store prosjekt som riving av vegger og oppusing av bad etc. Her i huset blir vi nok aldri ferdig med ting vi vil ha gjort:-) Lykke til med maling av golv og sementstøyping!

Tine i Rosablokken sa...

Akkurat sånn blir jeg og! (u)heldigvis strekker lommebok aldri til så etter noen måndere med grubling på prosjekt må jeg bare gi opp. Jeg vil og ha grått gulv! Men blir det så møkkete med grått egentlig?

Fiiine figurer, liker så godt dalahester :)

Ha en strålrnde dag:)

Klem fra tine

Monica sa...

Kjenner meg igjen ja, har så mange ting jeg vil ha gjort at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne.
Så fine bilder fra deg, katten i det grønne med klørne ute var et magisk bilde synes jeg :))


Ha en fin onsdag :))

Fabelaktig sa...

hahah! Kjente meg igjen. Hvis jeg får noe for meg, så vil jeg helst gjøre det igår...

Fineste onsdagen til deg og dine. Her skinner solen og jeg skal dytte i meg en neve pollenallergipiller å ta med mannen på lunsj... hihi!
klemklem